Om Gitte

Gitte Møller blev uddannet billedkunstner i 2001, men har malet siden 1987 og har udstillet i flere ministerier, banker, kunstforeninger, it-virksomheder, møbelforretninger samt på sygehuse, rådhuse og kursus- og hotelvirksomheder. Hun har således et langt CV, hvilket gør, at hun har særdeles god erfaring med ophængning og dynamik i rum, lokale og areal.

Gitte er perfektionist, spænder selv sine lærreder op på kvalitets-blindrammer og forlader aldrig en udstilling, hvis der er fejl, skævheder eller mangler. Se evt. under punktet udstillinger i menuen.

Gitte har i 1999 desuden illustreret flere husstandsomdelte pjecer og julekort for Glostrup Kommune, og hun har også gennem de sidste 18 år udsmykket mange hjem i både ind- og udland.

Gitte har også udlejning af malerier i mange størrelser og vilkårligt antal. Se venligst under punktet i menuen.

Gitte har i december 2017 købt et hus ved Fuglse på Lolland, hvor hun har været i fuld gang med at indrette et fantastisk atelier. Udsigten over åbne marker ligegyldig i hvilken retning man vender sig, kan tage pusten fra enhver. Fuglene kvidrer og bierne summer. Dette er den eneste larm bortset fra, at man kan høre frøernes kvækken, hvis man i de lyse nætter går en tur under den smukke stjernehimmel.

Vi skuer ud over de bølgende bygmarker,  kartoflerne er i blomst og valmuerne står i grøftekanterne. Det er sommer år 2019.

Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af penslerne i Fuglse !

OBS !!! NYT TELEFONNUMMER:         51 22 22 49