Om Gitte

Gitte Møller blev uddannet billedkunstner i 2001, men har malet siden 1987 og har udstillet i flere ministerier, banker, kunstforeninger, it-virksomheder, møbelforretninger samt på sygehuse, rådhuse og kursus- og hotelvirksomheder. Hun har således et langt CV, hvilket gør, at hun har særdeles god erfaring med ophængning og dynamik i rum, lokale og areal.

Gitte er perfektionist, spænder selv sine lærreder op på kvalitets-blindrammer og forlader aldrig en udstilling, hvis der er fejl, skævheder eller mangler. Se evt. under punktet udstillinger i menuen.

Gitte har i 1999 desuden illustreret flere husstandsomdelte pjecer og julekort for Glostrup Kommune, og hun har også gennem de sidste 18 år udsmykket mange hjem i både ind- og udland.

Gitte har også udlejning af malerier i mange størrelser og vilkårligt antal. Se venligst under punktet i menuen.

Gitte har i december 2017 købt et hus ved Fuglse på Lolland, hvor hun har været i fuld gang med at indrette et fantastisk atelier. Udsigten over åbne marker ligegyldig i hvilken retning man vender sig, kan tage pusten fra enhver. Fuglene kvidrer og bierne summer. Dette er den eneste larm bortset fra, at man kan høre frøernes kvækken, hvis man i de lyse nætter går en tur under den smukke stjernehimmel.

Det er noget tid siden, at man kunne se de bølgende bygmarker, men frugttræerne blomstrer, der er knopper på kastanjen og blå, hvide og gule anemoner pryder skovbunden. Vender man sig om, skuer du ud over de skrap gule rapsmarker. Det er forår år 2019.

Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af penslerne i Fuglse !

OBS !!! NYT TELEFONNUMMER:         51 22 22 49